Combinatie met een smakelijke activiteit

Op zoek naar een boeiende team-dag waarbij je met de collega’s écht in gesprek gaat en een duurzame nawerking in betere samenwerking, wederzijds begrip en communicatie combineert met een originele, leuke en smaakvolle activiteit?

  • Goesting in je werk
  • Goesting in beter samenwerken met je team

combineren met…

  • Goesting in de meest belangrijke exportproducten van België: chocolade en bier!

Combineer een (halve) dag team-coaching met een ‘beer & chocolate-pairing’ (2u30) of een culinaire wandeling (2u) met BIEROLADE waarbij je lokaal bier proeft in perfecte combinatie met een praline van een lokale chocolatier, door een stad naar keuze (zie website bierolade.be voor het aanbod).

Het is moeilijk om een ‘echtere’ Belg te vinden dan Werner Callebaut. Hij heeft twee  passies: chocolade and bier. En het kan nog beter: hij vond een manier om België’s twee belangrijkste export-produkten te combineren in interessante ‘pairings’ van chocolade en bier. Met zijn bedrijf ‘Bierolade’ vond hij een gat in de markt.  Zijn jaren ervaring als biersommelier en zijn liefde voor  chocolade  brengt hij samen met zijn kennis en weetjes over de Belgische steden en hun geschiedenis.  http://www.bierolade.be