Aanbevelingen

Haute école de Brouckère

Workshop ‘Soft skills for successful Event Managers’ – MULTILINGUAL SEMINAR Life is like an event , 27-28 January 2020, Haute Ecole Lucia de Brouckère, Brussels Een workshop op maat van onze laatstejaarsstudenten Public Relations. Jongeren coachen is een hele opgave, dit doen in een voor je doelgroep vreemde taal is een grote uitdaging. Dankzij haar gedreven en enthousiaste persoonlijkheid slaagde Katrien erin om de belangrijkste soft skills op een speelse maar leerrijke manier bij te brengen. De studenten kregen inzicht in hun eigen communicatiestijl en het belang van feedback in hun toekomstige professionele omgeving. Dank je wel, Katrien! We hopen dat je ook in de toekomst jouw expertise met onze studenten nog vaak wilt delen.

Hilde Collette

Via Katrien hoopte ik mezelf weer terug te vinden in het zoeken naar een job die perfect bij mij past. Na enkele jobervaringen zag ik niet meer waar ik goed in was en wat ik graag deed. Dankzij Katrien heb ik weer inzicht gekregen op mijn talenten en waarden. Door vooral te focussen op datgene waar ik gelukkig van word, weet ik naar welke zaken ik moet kijken in het zoeken naar een job. Dit inzicht heb ik momenteel verwerkt in mijn cv en zal ik meenemen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Katrien haalt al het positieve naar boven en focust vooral op wat je al hebt. Een lieve dame die steeds op maat van haar cliënt werkt!

Lynn (via Linked in)

Nog geen seconde spijt gehad van mijn bezoekje aan KatoO Coaching & co. Dankzij haar de “zin in het werken” terug gekregen of gevonden daar waar ik op zoek naar was. Zeer leerrijke en aangename ervaring.

Annelies (via Linked In)

Katrien is een heel aangename coach. Heb 2 sessies loopbaanbegeleiding gevolgd bij haar en verlaatte telkens haar kantoor vol enthousiasme en positivisme. Via praktische technieken brengt ze je tot nieuwe inzichten en zelfvertrouwen zodat duidelijkheid en positieve energie ontstaat om nieuwe wegen te kunnen inslaan. Heb haar eerlijke, open, respectvolle en directe aanpak, bijzonder geapprecieerd en kan haar coaching zeker aanraden.

Nadia (via Linked In)

Goede persoonlijke benadering. Je leert jezelf beter kennen en je leert nadenken over hoe je in je professionele leven kan blijven groeien!

Robin (via Linked In)

Topper! Super professioneel, iemand met kennis van coachen! zeer vakkundig.. 👍

Koen Leemans