‘JE LIJF IS JE NEST’

Een reeks video’s, audio’s en oefeningen voor wie rust en antwoorden wil in zijn leven, job, lijf of huis.

Je voelt je opgejaagd. Je komt zelden toe aan tijd voor jezelf. Het is heuse uitdaging om je grenzen aan te geven want er is zoveel te doen voor de job, je gezin of anderen.

Je hebt regelmatig een ‘onbestemd’ gevoel. Je voelt je ‘gevangen’ (in je job, leven, lijf of huis), als in een kooi. Je voelt van binnen dat er ‘iets anders’ nodig is maar je durft geen stappen zetten of hebt geen idee welke stappen te nemen. Dus blijf je maar piekeren en draai je in cirkels.

Je lijf geeft signalen dat het ‘genoeg’ is maar je heb het gevoel dat je enkel maar kan doorgaan zoals het nu is.

Je verlangt naar rust en wil je energiek voelen, uit je hoofd komen. Je wil weer die goesting voelen, die speelsheid, dat plezier.

Je wenst zekerheid over keuzes, over jezelf en wil vrijheid voelen om die keuzes ook te kunnen nemen.

Je weet dat dat mogelijk is en wil nu eindelijk aan jezelf toekomen, je wil – als het ware – terug in jezelf toekomen.

Hallo, ik ben Katrien van KatoO Coaching & co. Ik begeleid mensen om (opnieuw) hun eigen plek, hun ‘nest’ te vinden in hun job, in hun leven, in hun lijf en in hun huis.
Wanneer je jouw plek hebt gevonden, dan kan je echt in je kracht staan, rechtop en zelfzeker, leven op JOUW EIGEN manier.

Ik heb altijd een enorme interesse gehad in mensen en mensen helpen. Ik heb zelf enorm veel geleerd door o.a. te leren luisteren naar mijn lijf. Ik maakte enkele drastische keuzes en nu doe ik een job, coach, die me helemaal past en waarin ik het gevoel heb echt thuis te komen en op te laden, mijn ‘nest’.
Ik kijk er heel erg naar uit om jou te begeleiden naar je helemaal thuis te voelen in je leven, je job, je lijf en je huis.


Het volgen van deze reeks brengt je meer lichaamsbewustzijn en zal je helpen om te vertragen, te landen, te recupereren, te voelen, dicht bij jezelf te blijven...

Lichaamsbewustzijn & Zelfkennis > Zelfbewustzijn > Bewustzijn

Met het traject ‘Je lijf is je nest’ wil ik je helpen om terug te gaan voelen in je lijf. Een eerste stap om te vertragen, te voelen wat je echt wil, je grenzen te ontdekken, …
Want je lijf heeft, en is de sleutel tot die plek, je ‘nest’.

We gaan samen op weg om terug contact te maken met je lichaam, met je gevoelens en alles wat dat lijf weet en aangeeft. Stap voor stap.

Het traject is een reeks van video’s en audio’s met uitleg, theorie, oefeningen en reflecties die je op je eigen tempo kan doorlopen. De reeks zal je dichter brengen bij jezelf en tegelijkertijd meer ontspanning en recuperatie brengen.

Je kan deze reeks losstaand zorgen of deze reeks zien als een extra ondersteuning in combinatie met / voor / na coaching (rond je loopbaan en je leven) en tools die je brengen tot bewuste zelfkennis.

Resultaat?

Meer ‘rust‘, meer contact met je gevoelens en wat je lijf je vertelt. Meer ‘menselijkheid‘ en vrijheid, (terug) energiek zijn, uit je hoofd komen, goesting voelen. (Opnieuw) een leven waarin je jezelf voelt, waar je het voelt sprankelen. Meer diepgang en sneller resultaat in de coachingsessies (voor zij die een coachingtraject volgen).

Mogelijke ‘bijwerkingen’: meer zekerheid over je context, over jezelf, keuzes die bij jou passen, meer mogelijkheden zien, beter slapen, betere relaties, minder hoofdpijn of verzachten van andere lichamelijke stress-signalen…


Jouw investering?

  • Eenmalig 98 euro. Voor de prijs van 98 euro krijg je toegang tot de video’s met de theorie en uitleg, de audio’s met de oefeningen, de werkblaadjes en toegang tot een beperkte Facebookgroep waar je – indien je wenst – je ervaringen kan delen met anderen. Je kan de oefeningen downloaden en dus levenslang gebruiken.
  • Je tijd. Je investeert dagelijks minimaal een half uur je tijd: doe per dag de oefeningen. Ga dit commitment volop aan. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf op.

FAQ : vind hier de antwoorden op je vragen

Mieke Cieters

Samen met Katrien heb ik achterhaald welke waarden voor mij belangrijk zijn in een job waardoor ik precies wist in welke richting ik moest verder gaan. En dit kan ik nu doen in alle vertrouwen en zekerheid in de keuze van een job. Bedankt voor je professionaliteit.

Katrien is heel toegankelijk als persoon. Ze helpt je als geen ander in persoonlijke groei, in je loopbaan maar ook privé. Ze begrijpt welke handgrepen ze kan aanbieden, om zelf je weg uit te stippelen en het beste uit jouw pad en jouw interacties te halen. Top madam!

Nathalie Dubois

Ook ik ben een tevreden klant.
Jarenlang worstelen met mezelf en niet weten waarom. Na 4 uur coaching wist ik het wèl. Nog 3 uur erbij en ik had de tools in handen om aan mezelf te werken. Katrien is een straffe madame. You’ve changed my life, thanks.

Kristien De Ro