WORKSHOPS & WEBINAIRS

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden en thema’s. We werken op maat. Contacteer ons met je wensen.

‘MET GOESTING SAMENWERKEN’

Een dag weg van het bedrijf en ondergedompeld worden in een bad van inzicht… Door jezelf beter te leren kennen, kan je beter benoemen waar jij nood aan hebt.

Door inzicht te krijgen in je irritaties bij anderen, ontdek je je eigen talenten, valkuilen en uitdagingen.

Door in te zien waar het juist is dat je energie wint of verliest in je job, kan je keuzes maken en handelen.

We gaan aan de slag met jouw gedrag, talenten en/of waarden en leren inzien wat onze drijfveren, verlangens, angsten en bijdragen zijn. We krijgen ook zicht op die van de ‘anderen’ en kunnen zo met meer begrip voor elkaar aan dezelfde kar trekken.

Deze workshop kreeg een gemiddelde tevredenheidsscore van 9.5/10.

‘VERBINDEND COMMUNICEREN’

Hoe geef je elkaar feedback? Hoe spreek je elkaar aan? Een goede communicatie in een team is wezenlijk belangrijk om vanuit vertrouwen te werken naar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat.

Maar verbindend communiceren, hoe doe je dat dan? We bespreken samen de basistechniek, vinden de team-eigen manier van communiceren en maken ons die helemaal eigen.

‘CONSTRUCTIEF OMGAAN MET VERANDERING’

Na deze dag gaan alle deelnemers terug naar hun werkplek met een 'toolbox' vol tips op maat om om te gaan met verandering in de werkcontext.

‘VERSTERK JE VEERKRACHT’
Wat is veerkracht? Hoe bekom je veerkracht? Een holistische benadering om telkens terug op te veren. Na deze sessie heb je je eigen tools in handen.

‘STRESS EN BURN-OUT, herkennen bij jezelf en anderen’

Wat is stress, wat gebeurt er in je lichaam? Wat is het verschil tussen acute (normale) stress en toxische stress? Wat is het positieve aan stress en wanneer dient de alarmbel af te gaan?
Je leert en past toe, als medewerker bij en voor je-zelf, als leidinggevende voor jezelf en bij je medewerkers. En hoe ga je het gesprek hierover aan?

‘VANUIT ZELFKENNIS VERBINDEN’

We nemen even afstand en kijken vanop afstand naar ons eigen natuurlijke gedrag. Wat leert ons dat? En het gaan de dan in verbinding met anderen? Wat zeggen onze allergieën aan de ander over onszelf en onze groeipunten?

‘EEN GESPREK OVER WAARDEN – hoe vind je stevigheid in de wortels van je waardenboom’

Vind stevigheid in de wortels van je waardenboom. Hoe kan deze een kompas zijn in je leven en job?

‘TALENTEN EN HUN VALKUILEN’

Wat zijn talenten? We gaan op zoek naar ieders talenten en wat dat betekent. We kijken naar eventuele valkuilen die bij een talent horen. We gaan samen aan de slag hoe die valkuilen voortaan te vermijden.

‘VERBINDEND LEIDERSCHAP’

Hoe kan je als leider echt in verbinding gaan me je team, hoe kan je de teamleden onderling met elkaar laten verbinden? We leren samen uit modellen, we leren van elkaar en verbinden ook onderling.

Een andere workshop op maat? Vraag het ons…