WIE

Katrien Debeuckelaere, geboren in 1969 is – wat je kunt noemen – een ‘multipotentialite’.  Ze studeerde in 1990 af als kinesitherapeute en kende nadien een  loopbaan van meer dan 25 jaar in de banksector – waarvan 15 jaar als zelfstandig bankagent.  Met haar interesse in intermenselijke communicatie en sofstskills, en vanuit een natuurlijk aanvoelen zette ze die rol neer met een coachende aanpak.  Sinds 2017 maakte ze van deze interesse haar vak en schoolde ze zich om tot Professional Certified Coach (ICF). Katrien is freelance team-, business-, en loopbaancoach. Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding; minimaal 10 u mentoring; en meer dan 500 u praktijkervaring.

Door haar brede interesse, volharding en leergierigheid verrijkt ze continu haar kennis en competenties via talrijke opleidingen.

Zij blijft in verbinding met de hedendaagse leefwereld in bedrijven, door haar deeltijdse job als HR Business Partner, waarbij zij haar capaciteiten, ervaring en kennis kan inzetten in een organisatie in volle change.

Katrien heeft haar eigen loopbaanbegeleidingspraktijk, werkt freelance als teamcoach en geeft workshops en opleidingen over leiderschap, verbindende communicatie, samenwerken en zelfinzicht.  Zij is vooral aan de slag in korte projecten met veel afwisseling. 

Katrien is gehuwd met Dirk en is mama van twee jong-volwassen zonen.

Katrien over haar missie: ‘Ik wil bijdragen aan de menselijkheid in organisaties en jobs.  Ik geloof dat coachen die grote bijdrage kan leveren. Ik vind het belangrijk om het verschil te maken voor mensen door hen coachend tot inzichten te brengen.  Door het vormen en begeleiden van leidinggevenden kunnen deze laatsten op hun beurt bijdragen als multiplicator voor een mens- en tegelijkertijd doelgerichte aanpak in een organisatie.  Door deze aanpak toe te passen op alle niveaus van in de hiërarchie werk je aan een cultuur waar het fijn werken is en medewerkers het beste van zichzelf geven; ‘Je leven en job die voelen als ‘thuis’.  Daar waar er een match is tussen wie iemand is en wat die doet, komt vanzelf goestingvrij.  Goesting die uitstraalt naar collega’s, klanten, familie en vrienden.  Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau. ‘ 

Katrien’s belangrijkste waarden: warmhartigheid en enthousiasme, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid, geduld, moed en creativiteit.

Katrien’s talenten: doorzetter, aansteker, bruggenbouwer, bezige bij

Katrien’s Core Talents: structuur en tactiek, abstract probleemoplossen, creativiteit, empathie, team-play, proactieve kennisvergaring in de breedte, competiviteit t.o.v. mezelf, flexibiliteit en entertainment.

Katrien houdt van samen-werken met haar partners.