over mij

Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Katrien.  Ze heeft me veel inzicht over mezelf gegeven. (Katlijn Arens)

Ik ben steeds met een warm, energiek en gesteund gevoel naar buiten gegaan… Je bent een topmadame! (NS)

Door de professionele aanpak van Katrien ben ik er in korte tijd in geslaagd mezelf weer stevig op de sporen te zetten.  (Danny Dernacourt)

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding; 
minimaal 10 u mentoring; en meer dan 500 u praktijkervaring.

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding;
minimaal 10 u mentoring en meer dan 500 u praktijkervaring.

Mijn cliënten noemen me empathisch, warm, geduldig, integer, niet oordelend, luistervaardig, en ook enthousiast, deskundig, doelgericht en een echt observatietalent met mensenkennis. Ze voelen zich snel op hun gemak, in veiligheid en vertrouwen bij me.
Gebaseerd op bevraging cliënten na een traject bij me

Ik werk als coach voor job en leven (lifecoach, loopbaanbegeleider, teamcoach rond samenwerking en wederzijds begrip) vanuit het ontwikkelen van meer zelfinzicht en bewustzijn (zelfkennis, inzicht, lichaamsbewustzijn). Ik geloof dat mensen meer in hun kracht kunnen staan als ze dichter bij zichzelf kunnen komen. Ik geef 1-op-1 coachings, teamcoachings, workshops en webinairs. Ik combineer al mijn kennis en ervaring in m’n missie om mensen dichter bij zichzelf te kunnen laten komen, als het ware aankomen in hun ‘nest’, ontdaan van patronen en belemmerende verhalen.

Mijn klanten zijn zowel particulieren als organisaties. De rode draad is het WELZIJN van mensen. Hiervoor hebben ze dichterbij zichzelf te kunnen komen: ‘vind je nest’.

Be who you are,
do what you love,
Love what you do

Ik ben gehuwd en mama van twee jong-volwassen zonen.

Mijn talenten: aansteker, bruggenbouwer, bezige bij, doorzetter, vertrouweling, jazegger (tegen mensen)

Mijn belangrijkste waarden: warmhartigheid en enthousiasme, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid, geduld, moed, gelijkwaardigheid en creativiteit.

Katrien Debeuckelaere is een mensenmens. Ze studeerde in 1990 af als kinesitherapeute (mensen helpen) en kende nadien een loopbaan van meer dan 25 jaar in de banksector – waarvan 15 jaar als zelfstandig bankagent (mensen adviseren).  Sinds 2017 maakte ze van coachen haar vak (mensen laten groeien via zelfkennis, inzicht, lichaamsbewustzijn) en schoolde ze zich om tot Professional Certified Coach (ICF). Intussen heeft ze al meer dan 850 uren meer dan 140 mensen begeleid in stappen om dichter bij zichzelf te komen, in een passende job, in hun levens, in hun keuzes en in daadkracht.

Ik zie makkelijk de twee kanten van een zaak, begrijp makkelijk de verschillende standpunten.  
Mijn passie is om mensen te verbinden met elkaar en daarvoor is eerst nodig: verbinden met zich-zelf.

SAMENWERKINGEN als freelancer

  • Ik werk als coach voor loopbaanbegeleiding samen met het loopbaancentrum UNITED TALENT (erkend loopbaancentrum VDAB loopbaancheques) (B2C).
  • Ik werk als coach vanaf half januari 2023 samen met TRACK ABILITIES voor reintegratie- en preventiebegeleiding (B2B)