Over Katrien

Cliënten noemen Katrien empathisch, warm, geduldig, integer, niet oordelend, luistervaardig, en ook deskundig,  geschoold, doelgericht en gestructureerd. Cliënten zeggen verder over Katrien dat ze een observatietalent is, mensenkennis heeft en rechtuit is. Cliënten voelen zich snel op hun gemak in veiligheid en vertrouwen bij Katrien. (Gebaseerd op bevraging cliënten na een traject bij Katrien)

Katrien Debeuckelaere, geboren in 1969 is – wat je kunt noemen – een ‘multigepassioneerde generalist’.  Ze studeerde in 1990 af als kinesitherapeute en kende nadien een  loopbaan van meer dan 25 jaar in de banksector – waarvan 15 jaar als zelfstandig bankagent.  Sinds 2017 maakte ze van coachen haar vak en schoolde ze zich om tot Professional Certified Coach (ICF). Intussen heeft ze al meer dan 700 uren meer dan 120 mensen begeleid.

Katrien werkt als mental en veerkrachtcoach, loopbaanbegeleider, ondernemers- en teamcoach. Ze geeft 1op1 coachings, teamcoachings, workshops en webinairs.

Zij blijft in verbinding met de hedendaagse leefwereld in organisaties, door haar deeltijdse job als HR medewerker, waarbij zij haar capaciteiten, ervaring en kennis kan inzetten voor het welzijn van de medewerkers in een organisatie in volle change.

Katrien over haar missie: ‘Ik wil bijdragen aan de ‘goesting’ van de medewerkers in organisaties en jobs in een wereld die steeds sneller verandert.  Ik vind het belangrijk om het verschil te maken voor mensen door hen te coachen om dichter bij zichzelf te kunnen blijven en hen tegelijkertijd te faciliteren in samen-werken.  Werken en leven met ‘goesting’, die uitstraalt naar collega’s, klanten, familie en vrienden.  Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau. Mijn slogan is ‘do what you love, love what you do‘. 

Katrien is gehuwd met Dirk en is mama van twee jong-volwassen zonen.

Katrien’s talenten: aansteker, bruggenbouwer, bezige bij, doorzetter

Katrien’s belangrijkste waarden: warmhartigheid en enthousiasme, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid, geduld, moed en creativiteit.

“Ik zie makkelijk de twee kanten van een zaak, begrijp makkelijk de verschillende standpunten. Mijn passie is om mensen te verbinden met elkaar en daarvoor is eerst nodig: verbinden met zichzelf”

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding; minimaal 10 u mentoring; en meer dan 500 u praktijkervaring.