over mij

Ik ben een ‘mensenmens‘, heb gestudeerd voor kinesitherapie, werkte lange tijd in de banksector en maakte van coachen mijn
H E E R L I J K vak. 

Ik  school me hiervoor continu bij omdat ik het een must vind om het beste van mezelf te kunnen geven en omdat ik dat zelf ook heel fijn vind.

Ik combineer mijn kennis en ervaring in m’n missie om mensen dichter bij zichzelf en hun doelen te kunnen laten komen, als het ware aankomen in hun ‘nest’.  Zo kunnen ze helemaal in hun kracht gaan staan.

.

Mijn coachees (cliënten) voelen zich snel op hun gemak bij me, in veiligheid en vertrouwen.  Ze noemen me warmhartig, integer, luistervaardig, enthousiast, deskundig en doelgericht.
Gebaseerd op bevraging cliënten na een traject bij me

Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Katrien.  Ze heeft me veel inzicht over mezelf gegeven. (Katlijn Arens)

Ik ben steeds met een warm, energiek en gesteund gevoel naar buiten gegaan… Je bent een topmadame! (NS)

Door de professionele aanpak van Katrien ben ik er in korte tijd in geslaagd mezelf weer stevig op de sporen te zetten.  (Danny Dernacourt)

Intussen heb ik al meer dan 900 uren gecoacht, en meer dan 150 mensen begeleid in stappen om hun doel te bereiken, dichter bij zichzelf te komen, in een passende job, in hun levens, in hun keuzes en in daadkracht.

Ik ben uiteraard geen dokter of psycholoog. Geen enkel van de werkvormen vervangt een dokters- en/of psychologische behandeling. Het spreekt voor zich dat je bij gezondheidsproblematiek een arts en/of psycholoog aanspreekt.

SAMENWERKINGEN als freelancer

  • Ik werk als coach voor loopbaanbegeleiding samen met het loopbaancentrum UNITED TALENT (erkend loopbaancentrum VDAB loopbaancheques) (B2C).
  • Ik werk als coach vanaf half januari 2023 samen met TRACK ABILITIES voor reïntegratie- en preventiebegeleiding (B2B)

Kwaliteitslabel

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding; 
minimaal 10 u mentoring; en meer dan 500 u praktijkervaring.

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding;
minimaal 10 u mentoring en meer dan 500 u praktijkervaring.