Over Katrien

Katrien’s talenten: aansteker, bruggenbouwer, bezige bij, doorzetter

Katrien’s belangrijkste waarden: warmhartigheid en enthousiasme, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid, vrijheid, geduld, moed en creativiteit.

“Ik zie makkelijk de twee kanten van een zaak, begrijp makkelijk de verschillende standpunten. Mijn passie is om mensen te verbinden met elkaar en daarvoor is eerst nodig: verbinden met zichzelf”

Katrien Debeuckelaere, geboren in 1969 is – wat je kunt noemen – een ‘multigepassioneerde generalist’.  Ze studeerde in 1990 af als kinesitherapeute en kende nadien een  loopbaan van meer dan 25 jaar in de banksector – waarvan 15 jaar als zelfstandig bankagent.  Met haar interesse in verbindende communicatie en persoonlijke ontwikkeling, zette ze die rol neer met een coachende aanpak.  Ze is geïnteresseerd in architectuur en binnenhuisinrichter en behaalde een getuigschrift voor dat laatste. Sinds 2017 maakte ze van de passie coachen haar vak en schoolde ze zich om tot Professional Certified Coach (ICF).

Katrien werkt als lifecoach, trainer, teamcoach en loopbaanbegeleider, geeft workshops, teambuildings en webinairs.

Zij blijft in verbinding met de hedendaagse leefwereld in bedrijven, door haar deeltijdse job als HR medewerker, waarbij zij haar capaciteiten, ervaring en kennis kan inzetten voor het welzijn van de medewerkers in een organisatie in volle change.

Door haar brede interesse, volharding en leergierigheid verrijkt ze continu haar kennis, competenties en persoonlijke groei.

Katrien over haar missie: ‘Ik wil bijdragen aan de menselijkheid in organisaties en jobs in een wereld die steeds sneller verandert.  Ik vind het belangrijk om het verschil te maken voor mensen door hen coachend tot inzichten te brengen op individueel niveau en hen te faciliteren in samen-werken.  Door deze aanpak toe te passen op alle niveaus van in de hiërarchie werk je aan een cultuur waar het fijn werken is en waar medewerkers het beste van zichzelf geven; met volle goesting.  Goesting die uitstraalt naar collega’s, klanten, familie en vrienden.  Goesting die jou en je organisatie optillen naar een hoger niveau. Mijn slogan is ‘do what you love, love what you do’. 

Katrien is gehuwd met Dirk en is mama van twee jong-volwassen zonen.

Het PCC label van ICF staat voor internationaal erkende kwaliteit, minimaal 125 u opleiding; minimaal 10 u mentoring; en meer dan 500 u praktijkervaring.