Oefening ‘Zakken in je lijf’

Hallo!

Wat fijn dat je regelmatig even tijd wil maken voor jezelf en wil ‘Zakken in je lijf’.


Je zal …

  • je rustiger gaan voelen
  • recupereren van stress
  • meer focus krijgen
  • beter gaan slapen
  • makkelijker verbinding kunnen gaan maken met wat er juist speelt en wat je nodig hebt
  • en dus betere keuzes kunnen gaan maken want je zal het VOELEN, dat wat klopt voor je!

Hieronder vind je de ingesproken oefeningen en telkens ook de download-optie. Ze zijn heel gelijkaardig en toch anders. Je kan afwisselen of er één uitkiezen die je verkiest.
Met muziek of zonder muziek, …

Herhaal de oefeningen zo vaak je wil, minimaal 1 x per dag. Je kan de audio’s downloaden door op de link eronder te klikken en hem zo gebruiken wanneer en waar je wil. Trek je even terug op een warme veilige plek, in je eigen lijf, zonder oordeel over jezelf.

Nadien kan je noteren op het werkblad wat je ervaren hebt en wat je kan gaan doen met die ervaring.

Luister-oefening met muziek

Luister-oefening met buiten-geluiden

Luister-oefening met muziek en watergeluiden

Luister-oefening zonder achtergrondmuziek

Schrijfoefening

En hier vind je het werkblad om het effect bij jezelf te gaan meten en je keuzes en actiepunten duidelijk te krijgen. Ook hier speelt het effect van herhaling, langzaamaan wordt alles duidelijker, zal je een rode lijn zien, een patroon, of een echt zielsverlangen.

Om over te gaan tot actie heb je dus iets te … doen / beslissen / … Lukt dit je niet? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen hoe jij tot actie kan overgaan.

Commitment: wanneer je echte verandering wenst, is herhaling heel belangrijk. Er zijn minimaal 21 dagen aan herhaling nodig om een nieuwe gewoonte aan te nemen. Dat is nodig, omdat je zo nieuwe verbindingen maakt in je hersens. Het helpt om dit te doen op vaste momenten in je dag bv. tijdens de middagpauze en/of bij de start van de dag en/of op het einde van je werkdag en/of voor het slapengaan.
Verwittig de mensen in je omgeving dat je even ongestoord wil blijven, zet de meldingen op je smartphone veen stil, trek je terug op een plek waar je niet gestoord zal worden.

GENIET ERVAN… 🙂

… IN RUIL VOOR WAT FEEDBACK

Jouw feedback is zeer waardevol. Het laat me toe om bij te sturen in de richting van wat jullie kunnen gebruiken. Want ik wens iedereen toe om helemaal zich-zelf te kunnen zijn in job, leven, lijf en omgeving.
Druk op onderstaande knop en je komt in de vragenlijst. Het neemt maar 5 minuutjes van je tijd in.


Een warme dank je wel!

Katrien
van
KatoO Coaching & co