loopbaancoaching

Begeleiden naar goesting en daadkracht in de job of loopbaan (al dan niet met betaling via loopbaancheques van VDAB – voor werknemers & zelfstandigen)

 • Wil jij terug met goesting in je job staan?
 • Wil je zicht of je huidige job bij je past – zo niet, welke job dan wel?
 • Wil jij echte verandering creëren in je job zoals in het contact met je collega’s of je leidinggevende?
 • Wil jij zelf als leidinggevende iets veranderen in je aanpak en heb je hier ondersteuning bij nodig?
 • Loop je tegen je grenzen aan?
 • Heb je het lastig met alle veranderingen op je werk?
 • Heb je last van te veel stress?
 • Yeh! Terug opstaan met GOESTING in je werk.
 • Joepie! Weten hoe je de dingen kan aanpakken in je job.
 • Oef! Gaan werken met focus.
 • Halleluja! (Terug) een goede verstandhouding met collega’s, medewerkers, leidinggevende.
 • Olé! Een job die echt bij je past en je energie geeft in plaats van ontneemt.
 • Voor werknemers.
 • Voor zelfstandigen.
 • Ook wanneer je bent uitgevallen door ziekte.

Mogelijk met

  Ik kwam dingen over mezelf te weten waarvan ik me niet bewust was. Ik kan nu beter om met stress en weet eindelijk wat wel en niet wil op het werk én in mijn leven. Had ik dit maar eerder gedaan. (Sofie Graus) 

  Alles is bespreekbaar en ik kwam met een superpositief gevoel naar buiten. Ik heb dingen leren durven doen.  Voor mij betekende dit een nieuwe stap en een nieuwe job. (Annemie Bakelants) 

  Dankzij Katrien heb ik weer inzicht gekregen in mijn talenten en waarden en weet ik nu naar welke zaken ik moet kijken in een job.  Katrien haalt al het positieve naar boven en focust op wat je al hebt. (Lynn Van Der Stocken)

  Ik voel rust en zelfvertrouwen om aan de slag te gaan met wat ik geleerd heb dankzij de ondersteuning, aanmoediging die ik kreeg van Katien. Wat het verschil maakte? De verschillende manieren van aanpak: op papier, in de gesprekken en via oefeningen met inzet van wat er is in de ruimte of mijn lijf. (anoniem)

  Kostprijs en praktisch opstart

  Yes!
  Ik wil dit:

  Je betaalt 499 euro voor een
  life-changing ervaring
  met blijvende impact op je professioneel én privé-leven!

  Yes! En ik heb recht op
  loopbaancheques

  Voor een traject met betaling via loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor 7 uren begeleiding in totaal. Een pracht-cadeau van de overheid!


  Hoe ziet zo’n traject er dan concreet uit?

  Bij de eerste sessie – de intake – gaan we inzoomen op jouw vraag, wat jij nodig hebt, de verandering die jij wil zien gebeuren. Dat is onze richtingaanwijzer voor de komende sessies en daar houden we de focus op.

  Het traject is op jouw maat. Afhankelijk van jouw vraag en de situatie tunen we in op zelfkennis, issues, relaties in de job, … zodat jij met meer inzicht en met goesting en daadkracht zelf helemaal verder stappen kan gaan nemen die bij jou passen.

  • 100 % persoonlijke begeleiding tijdens 1-op-1 coachsessies
  • mijn volle commitment
  • zelfkennis en -inzicht
  • inzicht of een job al dan niet bij je past
  • moed en de taal om jezelf te omschrijven in een sollicitatie- of functioneringsgesprek
  • helderheid over waarom je tegen dingen aanloopt en wat je eraan kan doen op korte en lange termijn
  • duidelijkheid over wat je wil, welke keuzes bij jou passen in en voor je job
  • daadkracht om stappen te gaan zetten
  • oefeningen, reflecties, leestips, … die je zelf kan doen tussen de sessies door