Uncategorized

KatoO???

Laatst bleef een coachee/cliënt me steeds maar Kato noemen. Grappig maar niet zo gek natuurlijk met de naam van mijn praktijk en bedrijf. Ik krijg regelmatig ook de vraag vanwaar die naam KatoO eigenlijk komt. Voor zij die ook benieuwd zijn, hieronder de uitleg…

Eau (klinkt als oo), ik ben altijd al gek geweest van water 💧. Ik leerde al zwemmen op mijn 4 jaar en trek meermaals per week naar het zwembad, ik kan zalig genieten van een warm badje, de jongste is geboren in het water, ik ben gek van onze zwemvijver met waterval, ik hou van dobberen en drijven, … Water geeft me een gevoel van vrijheid. Water stroomt en spoelt (mijn ogen ‘spoelen’ trouwens nogal snel bij ontroering of emoties)… Ons lichaam bestaat gemiddeld voor 65% uit water en dat lijf van ons weet het allemaal wel. Water spiegelt net zoals ik je spiegel in mijn coachings.

En het mag stromen en vloeien voor mijn coachees: inzichten, aha momenten, keuzes, vooruitgang, actie, soms emoties… ( Die laatsten dienen immers als wegwijzers) 〰️

O2 of zuurstof, onmisbaar voor het leven. Ik ondersteun mensen om terug meer ‘lucht’ te hebben. 💨 Ademhalingsoefeningen helpen om te zakken in ons lijf. Handig want je adem heb je altijd bij je. 😄 Je lijf en adem zijn signaalgevers en oplossers tegelijk.

Oooooooh van verwondering en dankbaarheid 🙏. Bewustzijn. Nieuwsgierigheid. Zo in het leven kunnen staan is een bron van dagelijks geluk. 🥳

oO duidt op speelsheid. Ik hou van speelsheid 🤸. Ik kan speelsheid laten boven komen als ik me goed en veilig voel en ik bewonder speelsheid in anderen. Speelsheid maakt stappen zetten minder moeilijk en zwaar. 👣

KatoO van ‘Katrien onderneemt Opnieuw’. Ik was 15 jaar zelfstandig bankagent voor ik coach werd en helemaal in het begin van mijn carrière was ik enkele jaren zelfstandig kinesitherapeute. 🧑‍💼

Kato was de meisjesnaam die we kozen voor een dochter. Het zijn twee zalige zonen geworden 👨‍👨‍👦‍👦. En mijn bedrijf is als het ware een derde kind dat aandacht nodig heeft.KatoO Coaching & co en ik, we zijn samen – als het ware – bondgenoten om mijn missie in de wereld te zetten: mensen begeleiden naar dicht bij hun zelf te kunnen zijn en blijven in hun leven, job lijf en omgeving. Hun nest. Als thuiskomen 🏡 en van daaruit groeien ⬆️, krachtige keuzes maken en in je kracht staan.

Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s