Uncategorized

Je dromen waar maken

Onze oudste zoon vertrok gisteren met zijn camionnetje van onze oprit. Niet voor wat boodschappen, voor een werkdag of een festival, maar voor een ‘work & surf’ avontuur van vier maanden in Portugal. Hij droomt hier al jaren van en maakt nu deze droom waar.   

Photo by Wendy Wei (Pexels)

Op weg naar daar is hij nu.  Hopelijk genietend van het onderweg-zijn, en ja, mijn moederhart zegt ook ‘hopelijk veilig’.

Ik vind het fantastisch dat hij gaat voor zijn dromen, ondanks de onzekerheid en het afscheid dat er bij hoort. En natuurlijk maak ik me tegelijkertijd ook wat zorgen, en hell yes dat ik hem ga missen! En tegelijkertijd ben ik zo fier op hem dat hij dit avontuur onderneemt. Dat is voluit leven.

Ongetwijfeld spannend dus niet altijd de makkelijkste keuze. In het onbekende springen vraagt moed.  

Leef je leven, leef je dromen.  Dat hoeven niet altijd grootste dingen zijn. 

Waar verlang jij naar?
Begeleiding nodig naar inzicht in jouw dromen en de eerste stappen er naartoe (job, leven, lijf, plek)? Zodat jij – stap voor stap – je verlangens waar maakt en ze nu al kan voelen?
Even kennismaken? www.kato-o.be/gratis-intake

2 gedachten over “Je dromen waar maken”

    1. Misschien is het voor sommigen meer uitdaging op latere leeftijd omdat we ons meer ‘gebonden’ voelen. Vraag is of je je gebonden laat voelen. Hoe kan je toch de vrijheid voelen om toch je eigen dromen te volgen, eender op welke leeftijd. Soms in kleine dingetjes al, elke dag een beetje. Ik wens je dat ook toe, en tegelijkertijd mee genieten van je kinderen terwijl ze de hunne waarmaken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s