Uncategorized

Een tipje van de sluier met een gratis audio voor je

Lees zeker verder wanneer je wel wat rust kan gebruiken of wat meer tot jezelf wil komen.

Ik heb plannen, ik wil nog een aanbod creëren naast het pure coachen. Spannend… Ik licht alvast een tipje van de sluier op en vertel hieronder al wat meer. Heb je alvast zin in een moment van ontspanning en ‘zakken in je lijf’? Er wacht een kadootje op je!


Ik merk als coach dat vele mensen het moeilijk vinden om hun emoties en gevoelens te benoemen. We leren in onze wereld vooral om met ons hoofd bezig te zijn en we zijn het ver-leerd om te voelen in ons lichaam. Iets wat vroeger heel natuurlijk was.

Onze emoties en onze gevoelens in ons lijf kunnen ons nochtans veel zeggen. Vergelijk ze met pijn die we voelen: fysieke pijn is een signaal van je lijf dat er iets mis is, een infectie, een ziekte, een kwetsure, … en vraagt ons dus om hier aandacht aan te besteden en je te (laten) verzorgen.
Emoties doen dat ook, en bij die emoties horen ook signalen van je lichaam.

Zelf voel ik bijvoorbeeld angst als mijn maag die keert of mijn keel die dichtknijpt, plezier geeft een borrelend gevoel in mijn buik, teleurstelling laat me letterlijk slikken, aanvaarding doet me zuchten… Een passende keuze maakt dat ik me lichter voel, de start van een gespannen nek zegt me dat ik dien te ontspannen, …

E-moties (energie in beweging) zijn een energie die door je heen gaat, om terug te verdwijnen wanneer het aandacht heeft gekregen. Duw je de emotie weg dan zal die aanzwellen en ooit terugkomen, als een bal die je onder water duwt. Misschien op een moment dat het helemaal niet gepast is (met een overreactie) of bv. veel later in je leven onder vorm van mijdende patronen.

Vanuit je emoties en het bijhorend gevoel in je lichaam kan je ontdekken wat je – op dat moment – nodig hebt. Net zoals bij pijn dus.

Ik wil mensen helpen om terug in hun lijf te zakken, te leren voelen wat hun lichaam hen zegt, te verbinden met die gevoelens als wegwijzers. Terug hun ‘nest’ te vinden in hun lijf. Hoe meer je gewend bent om dat te doen, hoe makkelijker je deze signalen oppikt. Dit brengt makkelijker kiezen, meer rust, weten wat je nodig hebt, beter slapen… Helemaal niet zo moeilijk als je het leert en (her-)ontdekt.

Er komt dus binnenkort een traject in mijn aanbod waarmee je – op je eigen tempo – terug kan verbinding leren maken met je lijf en wat het je vertelt.

Voel je goesting en wil je bij de eersten zijn om dit uit te proberen, dan heb ik alvast een gratis audio voor je. Met het beluisteren van deze audio kan je even zalig tot rust komen en zakken in je lijf. Het enige dat ik hiervoor terugvraag is het beantwoorden van een korte vragenlijst. Dit geeft me de input die ik nodig heb om het traject verder uit te werken en de rest van de audio’s en video’s op te nemen.

Zeg je hier volmondig ‘JA‘ op, klik dan op de onderstaande knop. Je komt dan op een betaalpagina (waar je uiteraard niets dient te betalen) en waar je jouw gegevens invult. Hierna ontvang je in je mailbox een link naar de webpagina met de luisteroefening en het feedbackformulier, en het paswoord om toegang te krijgen (het aanbod is geldig tot 14 september).

Veel ontdekkings- en ontspanningsplezier ermee!

Katrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s