gratis weggever, Uncategorized

Van moe naar energiek

Ik ben zo moe

hoor ik vaak van mijn coachees.
‘Ik ben altijd bezig, altijd voor anderen, voor het werk, voor mijn gezin, voor mijn ouders, alles wat moet gebeuren’
‘Ik kom er maar niet toe om even te gaan zitten, wat tijd te nemen voor mezelf’.

Ik geloof, en heb zelf ervaren dat zelfkennis en een beter lichaams-bewust-zijn je echt dichter bij je-zelf gaat brengen. Bovendien zal je dankzij deze oefening gaan recupereren van chronische en toxische stress. In onze gejaagde wereld een echte noodzaak!

Verlang je ernaar om jezelf meer energiek gaan voelen, meer focus te kunnen bereiken, even rusten, even recupereren van stress. Om je veel beter bewust te zijn van je-zelf, om stilaan krachtige keuzes te kunnen maken zonder in cirkels te draaien. Op termijn zelf beter te gaan slapen, meer geduld te hebben, beter te kunnen kiezen, meer mogelijkheden te zien, aankomen in je-zelf.

Start met te ‘zakken in je lijf’. Onderstaande audio zal je vast helpen. Je krijgt hem GRATIS van mij.
Doe hem dagelijks, of zelfs meermaals per dag, daag jezelf uit. En de verandering zal al beginnen…
Je ontvangt eveneens een werkblad waarop je je ervaringen kan noteren.


Je zal …

  • je rustiger gaan voelen
  • recupereren van stress
  • meer focus krijgen
  • beter gaan slapen
  • makkelijker verbinding kunnen gaan maken met wat er juist speelt en wat je nodig hebt
  • en dus betere keuzes kunnen gaan maken want je zal het VOELEN, dat wat klopt voor je!

Je kan deze oefening op zichzelf gaan doen, minimum 1 x per dag. Dat vraagt commitment, ja, maar dankzij die commitment zal je de resultaten gaan zien.

Deze oefening kan ook een perfecte voorbereiding of aanvulling zijn op één van de coachingstrajecten.

Hieronder krijg je toegang tot de audio-oefening, gratis! Het zou fijn zijn als je me feedback geeft erover, als een soort van ruil zodat ik nog meer waarde kan bieden, helemaal aangepast aan wat jij nodig hebben.
Eerst even je gegevens invullen in het facturatieprogramma (betaling: 0 euro) en dan krijg je de link en het paswoord.

Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Katrien.  Ze heeft me veel inzicht over mezelf gegeven.
(Katlijn Arens) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s