gratis weggever, Uncategorized

Van moe naar energiek

Ik ben zo moe

hoor ik vaak van mijn coachees.
‘Ik ben altijd bezig, altijd voor anderen, voor het werk, voor mijn gezin, voor mijn ouders, alles wat moet gebeuren’
‘Ik kom er maar niet toe om even te gaan zitten, wat tijd te nemen voor mezelf’

Verlang je ernaar om jezelf meer energiek gaan voelen, meer focus te kunnen bereiken, even rusten, even weg van stress. Op termijn zelf beter te gaan slapen, meer geduld te hebben, beter te kunnen kiezen, meer mogelijkheden te zien, aankomen in je-zelf.

Start met te ‘zakken in je lijf’. Onderstaande audio zal je vast helpen. Je krijgt hem GRATIS van mij.
Doe hem dagelijks, of meermaals daags, daag jezelf uit. En de verandering zal al beginnen.

Hieronder krijg je toegang tot de audio-oefening, gratis, en het zou fijn zijn als je me feedback geeft erover, een soort van ruil. Zodat ik nog meer kan bieden, helemaal gepast aan wat jullie nodig hebben.
Eerst even je gegevens invullen in het facturatieprogramma (betaling: 0 euro) en dan krijg je de link en het paswoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s