aanbod

Ik kies voor diepgang!

Dicht bij me-zelf zijn, dus… mijn aanbod is uitgebreid, zodat jij ook dicht bij je-zelf mag en kan zijn

Overgeschakeld naar het ‘fulltime BEZIELDE ondernemerschap’, er is heel wat te doen!
Want uiteraard wil ik heel graag nog méér mensen helpen in het (her-)vinden van een job die hen helemaal past.  En ik wil in begeleidingstrajecten echte diepgang brengen, mensen dicht bij henzelf brengen. Hen zelfkennis brengen, de blinde vlekken zien, hen leren hoe ze uit blokkering komen, hen terug contact te laten maken met hun lijf want dat lijf geeft de signalen en is als het ware een wegwijze. Zodat ze zelf keuzes zien en kunnen nemen, dicht bij zich-zelf, in vrijheid en met moed en met goesting.
Dus past dit nog in het hokje van loopbaancoaching / stresscoaching? Nee, het mag absoluut over het leven gaan, in de breedste zin. Zo waardevol en voor mij zo fijn om mensen tot inzichten te zien komen. Het Voelt Zelfs Niet Als Werken. 

Hoe ga ik dan nog meer mensen helpen?
* Ervoor zorgen dat meer mensen de weg naar me vinden, ja! En tegelijkertijd: een dag heeft maar 12 uur, een werkweek maar 5 dagen en ik heb ook goed te ‘zelfzorgen’… 
* Groepen begeleiden, yes! Daar hou ik ook zo van en ik bereik er meer mensen door.
* Online één en ander opzetten wat niet alles hoeft life te gebeuren…

Werk genoeg! Ik zou bijna weer overdrijven en veel te lange dagen gaan doen, weer gejaagd altijd voortdoen… (mijn valkuil, auwch!) maar daar doen we niet meer aan mee. Ik blijf dicht bij me-zelf!
Er komt dus nog heel wat aan…. Alles op zijn tijd, stap voor stap.

En als ik onderweg foutjes maak. Het zij zo! Ik ben mens.
Ik leer, ik groei, ik test uit in speelsheid en voel…
Ik ondersteun bij leren, bij groeien, bij uittesten in speelsheid en voelen voelen voelen wat bij jou past…

Welkom hier dicht bij mezelf, welkom jij, helemaal jezelf met alles wat er is en komt. Welkom, mens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s